Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Del 9 de maig al 10 de juliol, 3a edició del curs e-Learning ICAB sobre la Reforma Penal – MATRÍCULA OBERTA

20/04/2016
Arran de l’èxit de les dues anteriors edicions, del 9 de maig al 10 de juliol, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona torna a programar una nova edició del curs e-Learning sobre la Reforma Penal.
Del 9 de maig al 10 de juliol, 3a edició del curs e-Learning ICAB sobre la Reforma Penal – MATRÍCULA OBERTA

Mitjançant aquest curs íntegrament on-line s’ofereix a l’alumne el coneixement del redactat d’aquest nou Codi Penal amb una certa profunditat i posant de relleu les conseqüències pràctiques de la reforma. Per tant, es tindran en seriosa consideració les novetats de les Circulars de la Fiscalia General de l’Estat del 2016 i 2015 derivades de la reforma, així com la jurisprudència aplicable.

Els objectius del curs són, principalment, l’anàlisi en profunditat de les novetats més significatives que la LO 1/2015 de 30 de març ha aportat al Codi Penal; l’estudi de les novetats introduïdes a la Part General del Codi Penal i les conseqüències i aplicacions pràctiques derivades de la reforma del Codi.

El contingut del curs es dividirà en dos mòduls. El primer serà una introducció a la reforma i Part General (la supressió de les faltes i els delites lleus, la proposició, els canvis en les circumstancies agreujants etc.) i, el segon, constarà de l’anàlisi d’una part especialitzada (homicidi assassinat, lesions, detencions il·legals, amenaces i coaccions etc.).

Per més informació, realitzar la inscripció o consultar el programa complet, visiteu el següent enllaç: 

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat amb una finalitat formativa i que se serveix de les TIC  i Internet.

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat