Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Prospectives Socioprofessionals

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona 2016

12/05/2016
Un any més el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona, que se celebrarà durant els dies 1 i 2 de juny de 2016 a la Fira de Barcelona. La proposta ve de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals de l’ICAB, que vol recolzar tant a les persones emprenedores com als despatxos amb novetats per ajudar amb la gestió dels mateixos.
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona col·labora al BizBarcelona 2016

Notícies relacionades

Durant aquests dos dies es portarà a terme l’assessorament en l’àmbit del BizBarcelona, per part d’advocats i advocades de l’ICAB,  que s’han ofert de forma voluntària per oferir assessorament jurídic a persones emprenedores en les matèries mercantil, fiscal i laboral; tocant coneixements en qüestions especifiques per empreses i activitats empresarials com són la Legislació sobre Protecció de Dades i la Competència.

Aquest any, a l’igual que l’any passat, l’ICAB també disposarà d’estand propi a la fira, el número D-404, especialment per atendre i informar a la ciutadania de la importància que pot tenir consultar a un professional de l’advocacia i estar assessorat amb totes les garanties, també pels nostres col·legiats, resoldre els seus dubtes i donar a conèixer els serveis de emprenedoria i formació de l’ICAB.

A més, s’organitzaran tres conferències, dirigides als assistents al BizBarcelona i, per tant, fonamentalment, ciutadans amb iniciatives emprenedores i empresarials. Les temàtiques són:

- Conferència “E-commerce: què cal tenir en compte”
dia 1 de juny a les 12.00 - Sala Execució 1 Ponent: Manuel Martínez

- Conferència “Què faré amb l’empresa –i amb mi mateix- quan em jubili?
dia 1 de juny a les 18.00 - Sala BizBarcelona Ponent: Sílvia Moncayo

- Conferència “Triomfar des del fracàs”
dia 2 de juny a les 16.00 - Sala Eines i Novetats en Gestió Empresarial 1  Ponent: Carmen Pérez-Pozo

Si teniu interès en tenir més informació podeu contactar amb la Comissió de Prospectives comissions@icab.cat

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat