Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

L'ICAB es dirigeix al Ministeri de Justícia posant de relleu disfuncions detectades en el sistema de notificacions LexNet

22/02/2016
Les principals disfuncions detectades tenen a veure amb la notificació en procediments anteriors a l’1 de gener de 2016 o, en els quals, existeix procurador designat.

En relació al sistema de notificacions electròniques Lexnet, us informem que hem detectat la realització de notificacions a advocats nomenats en procediments judicials iniciats amb anterioritat al dia 1 de gener de 2016. A més, en la majoria d’ocasions, es tracta d’assumptes en els quals intervé un procurador dels tribunals com a representant de la part. Això contravé la Disposició Final 12 de la Llei 42/2015 de reforma de la Llei d’Enjudiciament Civil.  

L’ICAB ha procedit a dirigir-se al CGPJ i al Ministeri de Justícia per tal de posar de manifest la situació que s’està produint i reclamar que s’adoptin les mesures necessàries per evitar que reiterin aquest tipus de disfuncions i continuarà fent un seguiment de les incidències que es puguin generar com a resultat de la implantació dels nous sistemes de notificació. En aquest sentit, us informem que podeu posar en el nostre coneixement (- Telèfon vermell 900 500 301;  E-mail telefonvermell@icab.cat; - Whatsapp 610 766 454; - Line ID telefonvermell) qualsevol incidència que detecteu per tal de poder actuar en la defensa dels vostres interessos.
 
Us  recordem que en cas que estigueu designats en algun procediment judicial on s’aplica LexNet (consultar mapa d’aplicació) és recomanable comprovar que no hagin estat efectuades notificacions per part d’òrgans judicials que poden tenir seu en altres Comunitats Autònomes.  

Us continuarem informant puntualment de qualsevol aspecte d’interès en aquest àmbit, sense perjudici que a la web col·legial existeix un espai dedicat íntegrament a informar de tot el que es refereix a aquest canvi tant important incloent les incidències detectades (Informació Paper Zero)

Contactes