Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja teniu disponible en format PDF la revista Món Jurídic núm. 306

30/06/2016
Una mostra del paviment hidràulic de la planta noble del Palauet Casades, seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, il·lustra la portada del núm. 306 de la revista Món Jurídic, corresponent als mesos de juny i juliol de 2016.
Ja teniu disponible en format PDF la revista Món Jurídic núm. 306

La prova en la contractació electrònica; l’execució d’hipoteques titulitzades;  les clàusules sòl en pimes i autònoms; el dret de família i la internacionalització de conflictes o la gestació subrogada són alguns dels temes dels articles que surten publicats.

A més, la publicació de l’ICAB recull una entrevista amb Tamara Sujú, coordinadora internacional del Foro Penal Venezolano.

La revista la rebreu en breu als vostres despatxos i podeu consultar-la on-line, en format PDF, a la pàgina web col·legial. 

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció. 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat