Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El 3 de juny, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, jornada sobre l'aplicació del Reglament Europeu de Successions 650/2012

03/05/2016
El 17 agost de 2015 va entrar en vigor plenament el Reglament Europeu de Successions 650/2012, de 4 de juliol. Per analitzar l’aplicació d'aquesta llei del Dret internacional, el proper 3 de juny de 2016 la Secció de Dret Civil del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una jornada específica sobre la matèria.
El 3 de juny, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, jornada sobre l'aplicació del Reglament Europeu de Successions 650/2012

Les últimes novetats al voltant del Reglament Europeu de Successions; la llei aplicable a les successions internacionals; el Reglament i els diversos Drets civils vigents a Espanya; el Certificat successori europeu des de la perspectiva notarial i registral o la professió iuris i els seus límits i efectes són alguns dels temes que es tractaran al llarg d’aquesta jornada.

Completarà el programa de la sessió un taller pràctic sobre el certificat successori europeu.

La jornada se celebrarà a l’Aula 1 del Centre de Formació de l’ICAB (Mallorca, 281) de 9.30 a 14.30 hores.

Les inscripcions es poden fer on-line (40 euros) a través del següent enllaç:

Contactes