Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Obtenció de certificats d’últimes voluntats, d’antecedents penals i de contractes d’assegurances amb cobertura de defunció

24/05/2016
Els advocats que acreditin la seva condició, mitjançant l'exhibició del carnet professional, poden sol·licitar presencialment els certificats d'antecedents penals, d'últimes voluntats i de contractes d'assegurança amb cobertura de mort, a les dependències de la Gerència del carrer Garcilaso, 123, de Barcelona, sense perjudici de les diferents vies que el Ministeri de Justícia ha posat a disposició de les diferents administracions públiques i ciutadans via telemàtica.
La CRAJ informa: Obtenció de certificats d’últimes voluntats, d’antecedents penals i de contractes d’assegurances amb cobertura de defunció

Per a això, es troba habilitat un taulell per a professionals, fet que suposa no haver d'esperar al torn de caràcter general d'atenció al ciutadà.

Les sol·licituds, que no podran excedir de 4 per dia, seran ateses en el termini de 5-6 dies hàbils, havent de recollir els certificats també de forma presencial mitjançant l'exhibició de la sol·licitud degudament segellada.

Contactes