Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Les TIC a l'Administració de Justícia de Catalunya: comunicacions telemàtiques

02/06/2016
Sessió informativa oberta a tots els col·legiats per part de la Directora General de Modernització de l’Administració de Justícia el dia 7 de juny de 2016, a les 16.30 hores. Saló d’Actes Col·legi de l'Advocacia de Barcelona - ICAB (Mallorca, 283).
Les TIC a l'Administració de Justícia de Catalunya: comunicacions telemàtiques

Notícies relacionades

La reforma de la Llei 1/2000, de 7 de gener, d’Enjudiciament Civil, mitjançant la Llei 42/15, va instaurar l’obligatorietat per als professionals de fer servir els sistemes telemàtics o electrònics existents en l’Administració de Justícia per a la presentació d’escrits i recepció de notificacions a partir de l'1 de gener de 2016.

Si bé al territori gestionat pel Ministeri de Justícia, aquest canvi s’ha materialitzat pel sistema LexNet, a Catalunya, la Generalitat venia treballant en sistema e-Justícia plataforma pròpia de gestió processal d’expedients judicials que permetrà la presentació d’escrits i demandes el que pot suposar el salt endavant cap a l’expedient electrònic.

Per tal d’informar a tots els advocats i advocades, tant d’aquest projecte, com del calendari a seguir, la Directora General de Modernització de l’Administració de Justícia, Rosa Anna Castillo, oferirà aquesta sessió informativa oberta.

Us preguem confirmeu assistència abans del dia 6 de juny enviant correu electrònic a craj@icab.cat

Contactes