Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Obertes les inscripcions per a la nova edició Curs de Dret de Marques, Patents i Dissenys de l’ICAB

02/03/2017
La Secció de Dret de la Competència i Propietat Industrial del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un curs de Dret de Marques, Patents i Dissenys. El curs es desenvoluparà del 18 d'abril al 25 de maig de 2017. L’horari serà dimarts i dijous de 19.00 a 21.00 hores.
Obertes les inscripcions per a la nova edició Curs de Dret de Marques, Patents i Dissenys de l’ICAB

En el curs es tractaran temes com ara la introducció de la Propietat Industrial i d’altres matèries connexes,  així com el valor de la marca, per a què serveix i què pot ser la marca, la estratègia de protecció i els instruments internacionals.

Les prohibicions absolutes de registre, l’especial atenció a la vulgarització i a la distintivitat sobrevinguda de la Marca, les prohibicions relatives de registres, els drets de tercers,  oposicions, drets conferits, accions civils en matèria de signes distintius i l’acció de danys i perjudicis seran temes que també s’analitzaran al llarg del curs.

Finalment s’explicarà la protecció de les marques notòries i de renom, les accions de nul·litat i caducitat de marques i assumptes com Patents i Models d’Utilitat , accions civils en matèria de Patents així com els dissenys, les marques tridimensionals, la protecció per drets d’autor i aspectes processals.

Per més informació, programa complet i preus d’inscripció, contacteu amb la Comissió de Cultura o visiteu l’enllaç següent: 

Contactes