Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Campanyes de promoció de l’ús del català a la Justícia

07/07/2016
El Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya impulsen diferents iniciatives que pretenen ajudar i fomentar l’ús del català a l’Administració Pública en general i a la de Justícia en particular.
Campanyes de promoció de l’ús del català a la Justícia

D’una banda, la campanya ‘EN CATALÀ, TAMBÉ ÉS DE LLEI’ està impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, amb la col·laboració del Departament de Justícia, el Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, l'Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya, el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Deganat Autonòmic dels Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de Catalunya, i el Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya.

Podeu trobar tota la informació a través del següent enllaç: http://www.gencat.cat/llengua/justicia/
 
De l’altra, el portal sobre TERMINOLOGIA JURÍDICA reuneix tots els serveis lingüístics de l’àmbit jurídic (el del Parlament de Catalunya, Justícia, CICAC, Notaris, etc.) i ofereix comentaris i un cercador de terminologia jurídica que són d’utilitat per als advocats. Aquest cercador permet accedir a més de 8.000 termes jurídics en català procedents de fonts de referència avalades pel Comitè Terminològic de Dret impulsat pel TERMCAT.

Podeu consultar-lo aquí: http://www.terminologiajuridica.cat/

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ajuda en la difusió d’aquestes accions i, per això, ha incorporat dos bàners a la portada del web col·legial, amb accessos directes a cadascuna d’aquestes campanyes, així  com un apartat específic dedicat al català a la justícia dins de la pestanya SOLUCIONS PROFESSIONALS>SOLUCIONS PER FACILITAR LA TASCA PROFESSIONAL.