Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

L’ICAB i la Fundació AGBAR inauguren les fonts del jardinet del Palauet Casades

16/02/2016
El degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, i el patró delegat de la Fundació AGBAR, Ignacio Escudero, han inaugurat aquest dimarts, 16 de febrer, les fonts del jardinet del Palauet Casades en un acte que ha comptat amb la participació de l’historiador Lluís Permanyer.
L’ICAB i la Fundació AGBAR inauguren les fonts del jardinet del Palauet Casades

El Col·legi va haver de reconstruir  les fonts a causa de la destrucció que van patir com a resultat d’una acció d’incivisme.

Les noves fonts són una realitat gràcies a l’acord de patrocini establert amb la Fundació AGBAR.  

Les dues fonts que tornen a lluir al jardinet d’entrada del Palauet Casades formen part de les obres d’ampliació de la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, que es van realitzar del 1950 al 1953,  sota la direcció de l’arquitecte Agustí Borrell i Sensat.

Aquestes obres van permetre unir l’edifici del Palauet Casades (original) amb un nou edifici (xamfrà) a través d’un frontis angular coronat per escultures i enretirat respecte de l'alineació dels altres, deixant espai per a uns parterres amb plantes i les fonts que han hagut de ser reconstruïdes al 2016.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat