Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › SOOP - Borsa de Treball › Campanya 50 anys EPJ

Els despatxos interessats en participar en la Fira d’Ocupació que es farà el 9 de maig a l’ICAB poden reservar ja el seu espai

30/03/2016
Amb la idea de promoure un punt de trobada entre aquests futurs professionals del Dret i advocats i els despatxos professionals, que tindran l’oportunitat de conèixer i fins i tot entrevistar a possibles candidats, el proper 9 de maig se celebrarà al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona la Fira d’Ocupació ICAB 2016. Si teniu un despatx i voleu participar-hi en aquest esdeveniment d’intercanvi de talent, podeu reservar el vostre espai! Teniu temps fins al 29 d’abril!
Els despatxos interessats en participar en la Fira d’Ocupació que es farà el 9 de maig a l’ICAB poden reservar ja el seu espai

Els despatxos interessats podran disposar d’un espai exclusiu al Centre de Formació, lloc on es desenvoluparà la Fira d’Ocupació, amb les següents característiques: aproximadament 4 metres quadrats amb un mostrador, una tauleta amb cadires per fer entrevistes i un espai per col·locar un roll up.

El cost de l’espai per a cada firma legal és de 150 euros, quantitat que podreu bescanviar per un bo en activitats de Formació In Company del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona pel mateix valor i que serà vàlid fins al 31 de desembre de 2016.

Podeu reservar el vostre espai fins al 29 d’abril a les 15 hores. La persona de contacte per formalitzar la reserva és Neus Estela. Podeu contactar amb ella per e-mail (nestela@icab.cat)  o telèfon (93 601 12 56).

La Fira de l’Ocupació estarà oberta al públic durant tot el dilluns 9 de maig de 10 a 19 hores.  Vol posar en contacte despatxos i empreses del món jurídic amb potencials candidats. També pretén facilitar la incorporació al món laboral dels estudiants i col·legiats/ col·legiades  i donar-los eines per cercar feina, preparar el CV o encarar una entrevista de treball.  

En paral·lel, els despatxos participants podran aprofitar l’ocasió per difondre les seves ofertes de forma immediata a través de pantalles ubicades al recinte i així poder reunir-se in situ amb els candidats i fer una primera valoració del seu perfil professional.

La Fira de l’Ocupació, organitzada pel Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SOOP), serà l’acte central de la Jornada de Cloenda amb què culminaran les activitats commemoratives dels 50 Anys de l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ).

Contactes