Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia

Jornada: 'La persona estrangera en el procés penal: discriminacions, vulneracions i propostes des del punt de vista del Dret de defensa'

02/06/2016
El proper dia 10 de juny de 2016, en la jornada ''La persona estrangera en el procés penal: discriminacions, vulneracions i propostes des del punt de vista del dret de defensa', tractarem, des del punt de vista del dret de defensa, algunes de les particularitats que afecten negativament els estrangers des de la seva detenció fins a l’extinció de la responsabilitat penal.

Farem una referència concreta a alguns dels col·lectius especialment vulnerables. A banda d’analitzar aquestes particularitats, volem promoure un debat i intercanvi d’experiències entre els assistents a les jornades, per tal de poder elaborar unes conclusions i propostes de millora.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat