Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El 19 de setembre arrenca el Curs d'Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya

21/08/2017
La secció de Dret Civil de l’ICAB organitza del 19 de setembre al 26 d'octubre de 2017 un curs sobre el Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya, dedicat a les persones jurídiques sense ànim de lucre i que conté la regulació de les associacions i de les fundacions.
El 19 de setembre arrenca el Curs d'Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya

Aquesta acció formativa analitzarà temes com ara l’àmbit d’aplicació del Llibre Tercer, la personalitat jurídica en general, el règim comptable i documental i l’actuació i representació de les persones jurídiques.  

També tractarà aspectes tals com la naturalesa i el procés de constitució de les associacions, els drets i deures del socis, l’organització i el funcionament, la responsabilitat dels seus membres o el procés de modificació i dissolució.  

Així mateix, estudiarà les fundacions, des del concepte, naturalesa i les modalitats de constitució, passant pels Estatuts, organització i funcionament, el patronat i el protectorat.

Per a més informació i inscripció, contacteu amb la Comissió de Cultura o visiteu el següent enllaç:

Contactes