Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja disponible en línia la revista ‘Món Jurídic’ 305 del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

05/05/2016
El número 305 de la revista ‘Món Jurídic’ que edita el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ja es pot consultar en format PDF al web col·legial. Correspon als mesos d’abril i maig de 2016, atès que ara la publicació ha passat a tenir una periodicitat bimensual.
Ja disponible en línia la revista ‘Món Jurídic’ 305 del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Aquest exemplar recull informació sobre els actes commemoratius dels 50 Anys de l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ). També inclou articles especialitzats sobre el deutor de bona fe, els límits de la indemnització per acomiadament, l’article 5 bis de la Llei concursal o la campanya 2015 de la renda i el patrimoni.

A més, inclou un nou apartat sobre les funcions públiques de l’ICAB i una entrevista a Victoria Ortega, presidenta del CGAE.

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció. 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat