Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Seguiment de la posada en marxa del sistema LexNet

03/03/2016
L’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barceloan (ICAB), juntament amb la resta de l’Advocacia Catalana, està treballant amb les altres Comunitats Autònomes per tal de corregir les deficiències i millorar el funcionament del sistema LexNet.
Seguiment de la posada en marxa del sistema LexNet

En una reunió realitzada el passat dia 17 de febrer de 2016 a la seu del CGAE, els representants de l’advocacia van posar de manifest que aposten per la implantació de noves tecnologies i per avançar cap a l’expedient judicial electrònic, però alertant que hi ha aspectes del funcionament de LexNet que han de ser prèviament objecte de tractament i millora.

En aquest sentit, les principals disfuncions detectades en el primer mes de funcionament del sistema es concentren en:

  • Notificacions realitzades en procediments anteriors a l’1 de gener de 2016
  • Notificacions realitzades a advocats malgrat que hi hagi procurador designat
  • Falta de funcionalitats recollides en l’eina de LexNet Abogacía que sí es troben a LexNet Ministerio
  • Límits de capacitat en la presentació d’escrits
  • Lentitud del sistema de LexNet Abogacia (no es disposa de dades sobre la velocitat de LexNet Ministerio)

 A més de traslladar els aspectes actuals a resoldre, es continuarà treballant perquè, per part de les administracions competents, es recullin les disfuncions que siguin detectades i se solucionin, de manera que no es generi un perjudici als professionals ni als ciutadans.
 
Us recordem que ens podeu traslladar les incidències que detecteu en el sistema LexNet a través de la CRAJ (craj@icab.cat).

Contactes