Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió de Dret Penitenciari

El 30 de març comença a l’ICAB el 26è Curs de Dret Penitenciari

25/02/2016
La Comissió de Dret Penitenciari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona torna a programar el Curs de Dret Penitenciari. La 26a edició d’aquesta proposta formativa es desenvoluparà del 30 de març a l’11 de maig de 2016. Matrícula oberta!
El 30 de març comença a l’ICAB el 26è Curs de Dret Penitenciari

L’acumulació jurídica de penes i el límit màxim de compliment, l’execució de la pena privativa de llibertat i el seu marc jurídic, els recursos contra les resolucions administratives o la classificació penitenciària són alguns dels temes que s’hi tractaran al llarg del curs.

També s’analitzaran la polsera electrònica i altres mitjans telemàtics, els permisos de sortida, el règim disciplinari penitenciari, els trasllats de persones privades de llibertat en territori nacional i a l’estranger i el treball penitenciari, entre d’altres.

En finalitzar el curs es lliurarà un certificat d’assistència als alumnes que hagin completat el 100% de les hores lectives. Formació vàlida per accedir al Torn d’Ofici.

Per a més informació, programa complet i preus d’inscripció, contacteu amb la Comissió de Dret Penitenciari o visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat