Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El 29 de març arrenca el Curs d'Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya

15/03/2016
La secció de Dret Civil de l’ICAB organitza del 29 de març al 28 d’abril de 2016 un curs sobre el Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya, dedicat a les persones jurídiques sense ànim de lucre i que conté la regulació de les associacions i de les fundacions.
El 29 de març arrenca el Curs d'Associacions i Fundacions en el Dret Civil de Catalunya

Aquesta acció formativa analitzarà temes com ara l’àmbit d’aplicació del Llibre Tercer, la personalitat jurídica en general, el règim comptable i documental i l’actuació i representació de les persones jurídiques.  

També tractarà aspectes tals com la naturalesa i el procés de constitució de les associacions, els drets i deures del socis, l’organització i el funcionament, la responsabilitat dels seus membres o el procés de modificació i dissolució.  

Així mateix, estudiarà les fundacions, des del concepte, naturalesa i les modalitats de constitució, passant pels Estatuts, organització i funcionament, el patronat i el protectorat.

Per a més informació i inscripció, contacteu amb la Comissió de Cultura o visiteu el següent enllaç:

Contactes