Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

‘Món Jurídic’ passa a ser bimensual

01/04/2016
La revista ‘Món Jurídic’ que edita el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha modficiat la seva periodicitat, passant a ser bimensual a partir d’aquest mes. Dels 10 números anuals passa a 6, amb un increment de pàgines. El renovat format també contempla un canvi de la portada i la incorporació de més imatges a la maquetació. En breu rebreu un exemplar als vostres despatxos.
‘Món Jurídic’ passa a ser bimensual

L’objectiu d’aquests canvis és aconseguir un major equilibri entre costos i informació. La bimensualitat permet reduir preus d’enviament, impressió i manipulació de la publicació i, alhora, possibilita ampliar la informació que, segons les enquestes, voleu els col·legiats i col·legiades de l’ICAB:  més novetats legislatives i jurisprudencials, temes d’actualitat i cròniques de les activitats que es duen a terme a la seu col·legial.

En aquest nou disseny trobareu, a més, noves seccions que volen destacar la Responsabilitat Social Corporativa i els serveis que proporciona el Col·legi, perquè en traieu el màxim partit.

Ara que la imatge és un element cabdal en la comunicació i la informació, la revista amplia també l’espai per a les fotografies dels actes i activitats col·legials, a color, que il·lustraran apartats de les seccions 'El Col·legi es mou', 'Comissions', 'D’un cop d’ull', així com els articles de reportatge de les conferències i jornades que se celebren a l’ICAB.

Com a mostra de la rellevància de la imatge i seguint amb la maquetació que vam iniciar fa uns mesos,  la revista incorpora una nova portada, molt més visual i neta.

Totes aquestes modificacions són la continuació de la remodelació endegada fa uns mesos amb l’objectiu d’apropar la revista a les demandes dels nostres col·legiats/des.

Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que, a més de en format paper, la revista ‘Món Jurídic’ també és consultable en PDF a través del web del Col·legi, apartat Col·legi>Publicacions>Món Jurídic.

Aquí podreu consultar igualment el cercador de la revista col·legial, des d’on podreu recuperar articles publicats fent cerques per text lliure, autor, títol de l’article, data, i secció.  

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat