Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Deganat Obert

Deganat Obert els dimecres 5 i 12 de juliol

03/07/2017
Després de les eleccions ICAB 2017, el Deganat Obert es reprendrà amb normalitat els dimecres 5 i 12 de juliol en l'horari habitual.
Deganat Obert els dimecres 5 i 12 de juliol

Cal recordar que el Col·legi d’Advocats de Barcelona impulsa el Deganat Obert, una iniciativa per la qual el degà Oriol Rusca -en el càrrec fins al 13 de juliol-, i diputats de la Junta de Govern estan a disposició dels col·legiats i col·legiades ELS DIMECRES de 18 a 20 hores.

L’objectiu del Deganat Obert és poder atendre personalment totes aquelles persones col·legiades que vulguin fer algun comentari o suggeriment relacionat amb l’exercici de la professió.

Les trobades tenen lloc a la Sala Annexa de la seu col·legial (situada en el pas que va de l’avantsala de la Biblioteca al Pati de Columnes). No cal demanar cita prèvia.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat