Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

L’ICAB, seu de la primera taula de negociació entre Telefónica i l’assemblea de treballadors

04/06/2015
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) està essent la seu de la primera taula de negociació entre Teléfonica-Movistar i l’assemblea de treballadors. L’objectiu d’aquesta acció és la d’iniciar una mesa de negociacions per avançar en la resolució del conflicte laboral i les conseqüències derivades del mateix.
L’ICAB, seu de la primera taula de negociació entre Telefónica i l’assemblea de treballadors

La taula negociadora ha començat aquest dijous, 4 de juny, a les 12h.

La Junta de Govern de l’ICAB ha acordat acollir aquestes negociacions perquè aquesta Corporació considera que a través del diàleg les parts podran flexibilitzar les seves postures i això permetrà arribar a un acord i poder finalitzar així el conflicte.

Cal destacar que el degà del Col·legi de l’Advocacia, Oriol Rusca, es va desplaçar el passat divendres, 29 de maig, a la seu del Mobile World Centre per oferir-se en nom de la Corporació a la qual representa (ICAB) com a mediador d’aquest conflicte o bé per facilitar les eines que ajudin a desbloquejar la situació entre Telefònica i els treballadors subcontractats.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat