Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Ponències de les Trobades de Barcelona

13/02/2006
En l’edició d’aquest any de les Trobades de Barcelona s'ha tractat el tema de la “Relació laboral de l’Advocat en l’àmbit internacional”. En aquest sentit, es va presentar la situació en el nostre país, al Regne Unit, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i Estats Units, un important estudi molt útil per a tots els Advocats que treballen en temàtica internacional i que ajuda a determinar els principis bàsics de la professió. Adjuntem les ponències dels participants de les Trobades

En l’edició d’aquest any de les Trobades de Barcelona s´ha tractat el tema de la “Relació laboral de l’Advocat en l’àmbit internacional”, qüestió d’especial interès al nostre país per la imminent regulació de la relació especial dels Advocats que presten els seus serveis en despatxos individuals o col·lectius.

Davant d’aquesta regulació que afecta a Espanya des del novembre passat a través de la Llei 22/2005, s’ha cregut convenient tractar aquesta temàtica en l’àmbit internacional, a fi i efecte de fer un estudi comparatiu de com cada país ha afrontat aquesta problemàtica en el seu moment.

Es va presentar la situació en el nostre país, al Regne Unit, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i Estats Units, un important estudi molt útil per a tots els Advocats que treballen en temàtica internacional i que ajuda a determinar els principis bàsics de la professió.

Hi estaven representats els següents països: Alemanya, Andorra, Bèlgica, Croàcia, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Marroc, Països Baixos, Portugal, Regne Unit i Suïssa. En total 79 inscrits.

Us facilitem com a documents relacionats les intervencions dels ponents: J. M Arrue; D. Morgan; J.M Alonso Olivé; M De Tilla; G-A. Dal; J-P. Gross; R Mullerat.