Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El 20 de febrer de 2017 comença la nova edició del Curs ICAB de Dret del Transport

30/11/2016
La Secció de Dret Marítim del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 20 de febrer al 27 de març de 2017 una nova edició del Curs de Dret del Transport.
El 20 de febrer de 2017 comença la nova edició del Curs ICAB de Dret del Transport

L’objectiu d’aquesta proposta formativa és proporcionar a l’alumne una especialització jurídica-administrativa en l’àmbit del transport terrestre.

El curs aprofundirà en les principals especialitats jurídiques: carta de port; el document de transport multimodal (FIATA BL, COMBIDOC...); el transport internacional; convenis CMR, CIM, COTIF; l’estudi particular de la responsabilitat del transportista I les cobertures asseguratícies; les Juntes Arbitrals de Transport.

També analitzarà la jurisprudència actualitzada en el Dret del Transport, el Dret comparat i els diferents tipus de contractes logístics, entre d’altres aspectes.

Aquest curs està especialment adreçat a advocats, gestors administratius, funcionaris de l’Administració i responsables d’empreses de transports (transitàries, agències de transport etc.) o operadors logístics.

Les classes es faran en horari de dilluns i dimecres de 19 a 21 hores a l’Aula 61 de la seu col·legial (Mallorca, 283).  

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb el Departament de Formació del Col·legi o visiteu el següent enllaç:

Contactes