Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Departament Internacional ICAB

Convocatòria d'Oposició General EPSO/AST/135/15 per a caps d'Asministraciós (AST4) a Delegacions de la UE

16/04/2015
El DOUE de 09.04.15 ha publicat la CONVOCATÒRIA D'OPOSICIÓ GENERAL EPSO / AST / 135/15 PER CAPS D'ADMINISTRACION (AST4) A DELEGACIONS DE LA UE. El termini de presentació on line de sol·licituds (a través de la pàgina web d'EPSO) finalitza el proper 12.05.15 a les 12,00 hores de Brussel·les.

Página Web EPSO que facilita els tràmits d'inscripció ON LINE

NUMERO DE CANDIDATS A SELECCIONAR: 30
TITULACIÓ I EXPERIÈNCIA EXIGIDA: Estudis superiors acreditats per un títol en Administració d'Empreses, Gestió de Recursos Humans, Finances o Comptabilitat seguits d'una experiència laboral no inferior a 6 anys en relació amb les funcions a desenvolupar. També serà possible acreditar només educació secundària que d'accés a estudis superiors però en aquest cas l'experiència professional no podrà ser inferior a 9 anys.

A l'annex I de la Convocatòria s'assenyalen les funcions a desenvolupar destacant les de Gestió dels recursos humans i la seguretat, la Gestió financera i execució del pressupost de la delegació i la Gestió de la logística, les compres i els locals de la delegació.
 
IDIOMES: Excel·lent coneixement de llengua materna (C1) i coneixement satisfactori (B2) d'una segona llengua a triar entre anglès, francès o alemany.
S'adjunta Nota informativa de l'UDA Reper amb resum de la convocatòria i enllaços d'interès.

ALTRES CONVOCATÒRIES QUE PUBLICARAN PROPERAMENT
 
23.04.15: Ordenances SC1 al Parlament Europeu
07.05.15: Administradors AD7 àmbit de la Cooperació i Ajuda a tercers països
21.05.15: Juristes Lingüistes AD7 al Tribunal de Justícia a Luxemburg
18.06.15: Administradors AD7 i Auxiliars AST3 per a conservació de museus i gestió de col•leccions
 
A l'apartat Formació de la nostra pàgina web s'informarà de les activitats de formació que té previst organitzar la Representació Permanent d'Espanya davant la UE a través de la seva Unitat de Suport.

Documents

Contactes