Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions

RESOLUCIÓ EMO/1430/2015, de 25 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores de la línia d'ajuts a nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental locals i internacionals que incentivin la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental, i es fan públiques les convocatòries per a l'any 2015 i una convocatòria per a l'any 2016.

30/06/2015
Publicat al DOGC de 30-06-2015

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6902/1432365.pdf

6.1. Presentació de sol·licituds

Els terminis de presentació de sol·licituds per obtenir els ajuts que preveuen aquestes convocatòries són els següents:

6.1.1. Per a la línia d'ajuts per a projectes en forma de Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental locals, individuals o  col·laboratius, destinats a incentivar la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental, el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i finalitzarà el 30 de juliol de 2015.

6.1.2. Per a la línia d'ajuts per a projectes en forma de Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental internacionals destinats a incentivar la presentació de projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental a la convocatòria del programa europeu ERA-Net MANUNET II el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i finalitzarà el 30 de juliol de 2015.

6.1.3. Per a la línia d'ajuts per a projectes en forma de Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental internacionals destinats a incentivar la presentació de projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental a la convocatòria del programa bilateral entre Israel i Catalunya, el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i finalitzarà el 30 de juliol de 2015.

6.1.4. Per a la línia d'ajuts per a projectes en forma de Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental internacionals destinats a incentivar la presentació de projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental a la convocatòria dels programes bilaterals Alemanya-Catalunya i Xile-Catalunya, el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i finalitzarà el 30 de setembre de 2015.

6.1.5. Per a la línia d'ajuts per a projectes en forma de Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental internacionals destinats a incentivar la presentació de projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental a la convocatòria del programa europeu ERA-net TRANSPORT el termini de presentació de sol·licituds anirà del 5 d’octubre al 5 de novembre de 2015.