Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura

El 30 de març comença el Curs ICAB de Dret del Transport 2016

13/01/2016
La documentació acreditativa del contracte de transport, el dret de disposició sobre la mercaderia, el contracte d'assegurança en el transport terrestre, els intermediaris del transport, l'acció directa contra el carregador, el règim jurídic de les infraestructures del transport, la junta arbitral de transports, les sancions i la normativa d'infraccions o la contractació de serveis en el transport terrestre són alguns dels punts que es tractaran en el X Curs de Dret de Transport que organitza el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, a través de la Secció de Dret Marítim.
El 30 de març comença el Curs ICAB de Dret del Transport 2016

Aquesta acció formativa es durà a terme del 30 de març al 4 de maig de 2016  a la seu col·legial (c/ Mallorca, 283) els dilluns i dimecres de 19 a 21 hores.

Els interessats en realitzar aquest curs poden realitzar la matrícula on-line a través del següent enllaç:

Contactes