Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Deganat Obert

El Deganat Obert de dimecres 13 de juliol es farà a Vilanova i la Geltrú

05/07/2016
El Deganat Obert corresponent al dimecres 13 de juliol es trasllada a la Delegació de l’ICAB a Vilanova i la Geltrú en horari de 10 a 13 hores. Aquest dia, per tant, aquesta activitat NO es farà a Barcelona.
El Deganat Obert de dimecres 13 de juliol es farà a Vilanova i la Geltrú

A Vilanova, el degà, el delegat i subdelegada de la delegació i diputades de la Junta de Govern estaran a disposició dels companys que vulguin adreçar-se fins a la Delegació per tal de compartir queixes, suggeriments o qualsevol altre comentari tant del funcionament dels Jutjats, Tribunals, Comissaries, etc., com del funcionament general de l’ICAB.

L’objectiu del Deganat Obert del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona és poder atendre personalment totes aquelles persones col·legiades que vulguin fer algun comentari o suggeriment relacionat amb l’exercici de la professió.

Contactes