Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió d'Arbitratge

Oberta la matrícula per al Curs d'Arbitratge on-line

09/03/2018
El Curs d'Arbitratge on-line està organitzat pels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Barcelona, Madrid, Màlaga, València i Biscaia i té com a finalitat oferir una formació específica en aquesta matèria, que permeti als alumnes que el cursin adquirir un coneixement en profunditat sobre aquesta via de solució de conflictes, dotant-los de les habilitats necessàries per intervenir com a lletrats de part o com a àrbitres en procediments arbitrals.
Oberta la matrícula per al Curs d'Arbitratge on-line

Aquesta activitat formativa és fruit de la col·laboració que mantenen entre si els Col·legis esmentats, per al foment i difusió de l'arbitratge.

Es desenvoluparà del 23 d'abril a l'11 de novembre de 2018.

El curs té una orientació eminentment pràctica, facilitada pel quadre de professors que l'integren, tots ells coneixedors de la realitat quotidiana de l'arbitratge. Es compon de deu mòduls, en els quals s'analitzen les qüestions més rellevants de la matèria objecte d'estudi.

El curs es desenvoluparà en línia, es facilitarà una clau d'usuari i contrasenya, que podrà ser personalitzada a través de la pròpia plataforma.

INSCRIPCIÓ

  • Fins al 16 d'abril de 2018. A través de la pàgina web www.icav.es a l'apartat de Formació/Oferta Formativa.

Documents

Contactes