Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Eleccions ICAB 2015

Proclamació de candidatures per a les eleccions col·legials del 30 de juny de 2015

10/06/2015
Acords adoptats pel Comitè Electoral 2015 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona en la seva reunió de 10 de juny de 2015.
Proclamació de candidatures per a les eleccions col·legials del 30 de juny de 2015

Notícies relacionades

El Comitè Electoral  2015 de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, reunit a les 19 h del 10 de juny a la seu col·legial, de conformitat amb el que disposa l’article 95 apartat 6 dels Estatuts col·legials, a la vista de la normativa col·legial en vigor i un cop examinats els expedients personals dels components de les diferents candidatures presentades per participar a les properes eleccions a càrrecs de la Junta de Govern de la Corporació, ha adoptat, per unanimitat, els acords següents:

Atès que les candidatures presentades reuneixen els requisits i formalitats establertes als articles 95 i 96 en relació amb l’article 70 dels Estatuts col·legials, el Comitè Electoral proclama candidats i candidates a les eleccions que se celebraran el proper 30 de juny de 2015 per proveir els càrrecs de secretari o secretària i 5 diputats o diputades de la Junta de Govern els col·legiats i col·legiades que formen les candidatures que seguidament s’indicaran per rigorós ordre d’entrada en el Registre General del Col·legi:

 

CANDIDATURA

Secretari:

· Rafael Espino Rierola

Diputats/des:

· Jani Trias Arraut
· Blanca Olivar Oliver
· Josep Guiu Badia
· Josep Llàcer Morell
· Elena Moreno Badia

CANDIDATURA

Diputat:

· Josep M. Paños Pascual

CANDIDATURA

Diputat:

· Lluís Vancells i Sancho

CANDIDATURA

Secretària:

· Vanessa González Fornas

Diputats/es:

· Eduardo Fraire Coter
· M. Mercè Goday i Ruiz
· Marie Jenniffer Mateo Valenzuela
· Xavier Pocino Vilanova
· Raul Soldevila García

CANDIDATURA

Secretari:

· Antonio Vallbona Méndez

Barcelona, 10 de juny de 2015

Vídeo de la proclamació de candidatures a les Eleccions ICAB 2015