Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

L'ICAB programa un Curs de Dret Immobiliari amb inici el 20 de febrer de 2017

01/12/2016
La Secció de Dret Civil del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 20 de febrer al 27 de març de 2017 un Curs de Dret Immobiliari. El programa d'aquesta proposta formativa es dividirà en dos grans blocs temàtics: un dedicat al contracte de compravenda de béns immobles i altres centrat en els drets reals.
L'ICAB programa un Curs de Dret Immobiliari amb inici el 20 de febrer de 2017

En el primer bloc s'abordaran temes com ara les arres o l'opció de compra; el preu i la garantia de pagament; els drets dels consumidors en la compravenda d'immobles o les possibles reclamacions davant l'incompliment pactat en les qualitats, extensió, data lliurament o visis en la construcció. Així mateix, s'estudiarà el funcionament de la compra-venda de l'habitatge arrendat.

En el segon bloc es tractaran aspectes com ara la possessió; l'interdicte d'obra nova; la usucapió de béns immobles; les accions reivindicatòria i negatòria; la divisió de la cosa comuna; el dret de superfície i els drets d'adquisició voluntària. Completaran el curs els aspectes registrals i fiscals del Dret Immobiliari. 

La direcció i coordinació d'aquest Curs de Dret Immobiliari de l'ICAB anirà a càrrec de Chantal Moll de Alba, professora de Dret Civil de la UB, i dels advocats Alejandro Fuentes-Lojo i Joan Sacristán.

Per a més informació, programa i inscripcions, contacteu amb la Comisió de Cultura del Col·legi o visiteu el següent enllaç:

Contactes