Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nou Curs ICAB sobre Propietat Horitzontal

18/01/2018
La modificació del Llibre V del Codi Civil de Catalunya fa imprescindible abordar el règim de propietat horitzontal amb totes les seves reformes. Per fer-ho, la Secció de Dret Civil del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha programat una nova edició del Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2016. Aquesta acció formativa es farà del 22 de gener al 21 de març de 2018.
Nou Curs ICAB sobre Propietat Horitzontal

El programa del Curs inclou aspectes com ara la configuració de la Comunitat de Propietaris, l'escriptura d'immobles al Registre de la Propietat, la Propietat Horitzontal -complexa i per parcel·les-, les accions judicials i l'arbitratge sobre propietat horitzontal, l'acció de cessació d'activitat i privació de l'ús de l'habitatge o local, la reclamació de deutes a través del procediment monitori o l'estudi de la jurisprudència sobre el tema.

Aquest curs comptarà amb ponents d’alt nivell coneixedors de la matèria i en contacte directe amb el vessant pràctic.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura del Col·legi o visiteu el següent enllaç:

Contactes