Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Obertes les inscripcions per al mòdul IV del Màster en Dret Fiscal sobre IVA i impostos especials i locals

15/02/2018
El proper 4 d'abril comença el mòdul IV del Màster en Dret Fiscal de cAmpus que se centrarà en l’IVA i els impostos especials i locals. Aquest mòdul s’impartirà els dilluns i dimecres de 18 a 21 hores fins al 6 de juny de 2018 a les aules del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. Matrícula oberta!
Obertes les inscripcions per al mòdul IV del Màster en Dret Fiscal sobre IVA i impostos especials i locals

Els fets imposables, els subjectes passius o les obligacions formals, els impostos sobre activitats econòmiques, béns immobles o construccions, instal·lacions i obres i altres impostos, com els duaners, s'inclouren al programa d’aquest mòdul.

Hi participaran com a ponents  Raúl Martínez González i Miquel Gaya Arjalaguer, inspectors d'Hisenda, Rafael Olañeta Fernández-Grande. doctor en Dret a la Universitat de Barcelona i Mariló Pardo Serrano, assessora fiscal.

Per tal d’obtenir el Títol del mòdul cursat és necessari el 80% d’assistència i una prova final.

Per a més informació, inscripcions i preus del mòdul, contacteu amb la Secretaria Tècnica dels Màsters ICAB o visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat