Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

El Deganat Obert tanca per Nadal

14/12/2016
Amb motiu de les vacances de Nadal, el Deganat Obert tancarà fins al 4 de gener de 2017 (ambdós inclosos). Aquest servei es reprendrà, doncs, el dimecres 11 de gener de 2017 en el seu horari habitual. Us esperem!
El Deganat Obert tanca per Nadal

Cal recordar que el Col·legi d’Advocats de Barcelona ofereix des de fa més de dos anys el Deganat Obert, una iniciativa per la qual el degà, Oriol Rusca, i diputats de la Junta de Govern estan a disposició dels col·legiats i col·legiades ELS DIMECRES de 18 a 20 hores.

L’objectiu del Deganat Obert és poder atendre personalment totes aquelles persones col·legiades que vulguin fer algun comentari o suggeriment relacionat amb l’exercici de la professió.

Les trobades tenen lloc a la Sala Annexa de la seu col·legial (situada en el pas que va de l’avantsala de la Biblioteca al Pati de Columnes). No cal demanar cita prèvia.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Deganat
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5313 F. 93 487 15 70 E. deganat@icab.cat