Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Fira Advocacia

Vine a la 4a Fira de l’Advocacia i descobreix l’activitat dels despatxos internacionals a través dels Speakers' Corners!

24/01/2017
Com en l'anterior edició, la 4a Fira de l’Advocacia comptarà amb la presència de més d’una vintena de delegacions de diversos països.
Vine a la 4a Fira de l’Advocacia i descobreix l’activitat dels despatxos internacionals a través dels Speakers' Corners!

Els representants donaran a conèixer la seva tasca professional a través de diferents Speakers' Corners, oferint així als assistents l’oportunitat d’explorar altres formes de treball. La millor forma de guanyar presència i créixer en el món de l’advocacia en tan sols uns minuts!

Els Speakers' Corners seran grups de 10 advocats i advocades, cadascun dels quals farà una breu presentació sobre els seus despatxos. L’activitat estarà liderada pel representant d’un país que farà, alhora, d’amfitrió del grup.

Representants de Brussel·les, Hèlsinki, Lió, Dublín, Milà, Casablanca, Caracas, Santiago de Xile, Bogotà, Varsòvia, Zúrich, Istanbul, Mèxic DF, Buenos Aires, Manchester, Harare, Kigali, Dubai, Cracòvia, Almaty, Xangai, Moscou, Nova Delhi i Califòrnia ja han confirmat la seva participació en aquest certamen internacional de l'advocacia.

Els Speakers' Corners representaran una ampliació dels horitzons professionals per als advocats, i la presentació de la tasca professional, la guspira necessària per conèixer col·legues de professió amb les mateixes inquietuds laborals. No dubtis en apuntar-te a la Fira de l'Advocacia i conèixer altres professionals per a l’inici d’un futur networking!

Els Speakers' Corners de la 4a Fira de l'Advocacia poden ser l’ocasió per saber si la vostra tasca té punts en comú amb la d'altres advocats internacionals.

Us hi esperem al Centre de Formació del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) els dies 16 i 17 de febrer de 2017 amb ocasió de la 4a Fira Internacional de l'Advocacia.

Per a més informació, consulteu la pàgina web www.firadvocacia.com

Contactes