Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Connecta’t al CEMICAB, el Centre de Mediació de l’ICAB!

17/09/2012
El CEMICAB és el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i té com a finalitat promoure i intervenir en l’àmbit de la mediació, i facilitar als interessats, ja siguin ciutadans, advocats, o institucions, una relació de professionals que acreditin una experiència i/o formació prèvia com a Mediadors.
Connecta’t al CEMICAB, el Centre de Mediació de l’ICAB!

Des de la seva creació, el Centre ha participat en la formació de mediadors/es, ha actuat com a impulsor de la mediació i col·laborador per garantir la prestació d’orientació sobre la mediació a tots els ciutadans.

El CEMICAB, situat a Roger de Llúria 113, baixos, de Barcelona, disposa d’un espai professional comú per a tots els advocats mediadors, oferint uns serveis especialitzats en l’àmbit de la Mediació a tots els professionals inscrits .

Visita el web http://www.cemicab.cat per trobar tota la informació del CEMICAB, el Centre de Mediació de l'ICAB!

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Centre ADR - ICAB (Centre per a la Resolució Alternativa de Conflictes)
    Mallorca, 283 primera planta
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    (Anteriorment, CEMICAB) T. 93 601 12 12 - EXT. 5319 T. 902 50 09 90 F. 93 215 10 62 E. adr@icab.cat E. cemicab@icab.cat


Enllaços