Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Inscriu-te ara al Màster en Dret de la Societat de la Informació de l'ICAB!

14/07/2016
Vols especialitzar-te en Dret digital i en auditories en protecció de dades i entorns tecnològics? Apunta't al Màster en Dret de la Societat de la Informació que organitza el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Comença el 4 d'octubre de 2016!
Inscriu-te ara al Màster en Dret de la Societat de la Informació de l'ICAB!

L’objectiu del Màster en Dret de la Societat de la Informació ICAB 2016-2017 és la formació d’experts capaços de gestionar els reptes que planteja l'Era Digital, especialment Internet, les Xarxes Socials i els drets intangibles.

La Societat de la Informació i la Comunicació està en constant evolució i necessita professionals especialitzats que s'enfrontin a les qüestions i riscos legals que plantegen els entorns tecnològics i electrònics.

El programa del Màster de Dret de la Societat de la Informació del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ofereix continguts des d’una perspectiva teòrica i pràctica, impartits per un quadre docent d’experts i professionals acreditats.

S’utilitzarà també una sistema d’immersió en casos pràctics i paral·lelament s’impartiran extensions del programa del Màster sobre temes d’actualitat o d’interès específic.

Aquest Màster permet l'accés directe dels advocats al Registre d’Advocats Auditors en Entorns Tecnològics de l’ICAB (AAULETEC), registre dels professionals que han estat reconeguts pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona per poder actuar i fer les funcions d’auditoria en entorns tecnològics,d’acord amb les previsions legals.

Per a més informació i inscripcions:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat