Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Ajuda’ns a què es reconegui el  treball de l’ICAB!

28/12/2018
Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona us animem a participar en la votació que està impulsant el mitjà Lawyerpress per escollir la dona jurista del 2018. Entre les candidates, hi ha la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, en clar reconeixement al treball realitzat durant aquest any per convertir la Corporació en una institució innovadora, integradora, participativa, solidària, transparent i oberta al món, que ha atès les necessitats de l'advocacia per poder garantir el correcte exercici de la professió i ha defensat els drets de la ciutadania. 
Ajuda’ns a què es reconegui el  treball de l’ICAB!

Aquest 2018 s’ha treballat de forma especial per fomentar des de l’ICAB la formació de l’advocacia amb l’objectiu de poder afrontar els reptes i necessitats de la professió pròpies del segle XXI, apostant per la transformació digital i la internacionalització dels advocats i advocades com a eix principal. 

L’ICAB també ha posat en marxa aquest 2018 el 'Pla d'Acció per a la Igualtat 2018-2021', un compromís d'aquesta Junta de Govern, liderada per la Mª Eugènia Gay, per assolir la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, començant pel de l'advocacia.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat