Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

El 13 de novembre, sessió informativa a les persones col·legiades respecte la nova App de l'EATAF (Equip d'Assessorament Tècnic Civil en l'Àmbit de Família)'

30/10/2018
El passat 15 de juny de 2018 es va efectuar a la Ciutat de la Justícia una presentació per part de l’EATAF (Equip d’Assessorament Tècnic en l’Àmbit de Família) d’una nova aplicació, app EATAF ORIENTA, que ha estat dissenyada pels tècnics adscrits a l'esmentat servei.
El 13 de novembre, sessió informativa a les persones col·legiades respecte la nova App de l'EATAF (Equip d'Assessorament Tècnic Civil en l'Àmbit de Família)'

A instàncies de la CRAJ, durant el mes de juliol es va obrir un període d’informació per tal que les persones col·legiades poguessin fer arribar les seves consideracions en relació a l’app.

Com a continuació d’aquesta actuació d’informació i reflexió crítica, el proper dia 13 de novembre, de 18 a 20h, hem organitzat una sessió informativa amb les responsables de l’EATAF en la que us animem a participar per tal de conèixer de la forma més directa i immediata l’app de les persones que l’han definit.

Contactes