Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Pla Igualtat

Vídeo per a la campanya 'Advocacia Barcelonina, #talentfemení'

17/09/2018
D’acord amb les fites recollides al Pla Integral d’Igualtat de l’ICAB, volem celebrar actes i campanyes en defensa de la igualtat de gènere. És per això que volem recollir en imatges les experiències, vivències i els records dels fills i filles de les col·legiades a l’ICAB. Volem conèixer la percepció que de la professió d’advocada tenen els vostres fills i filles.
Vídeo per a la campanya 'Advocacia Barcelonina, #talentfemení'

Així doncs, volem endegar la campanya 'Advocacia Barcelonina, #talentfemení', i ens agradaria comptar amb la participació/testimoni dels vostres fills i filles d’entre 4 i 9 anys per la gravació d’un vídeo en el que puguin explicar com veuen el dia a dia de l’exercici de les seves mares.

El rodatge del vídeo està previst el proper dia 27 de setembre en horari de 17:30 a 20:00 hores a la seu de l’ICAB del c/ Mallorca 283

Les persones interessades envieu un email a actes@icab.cat fins al 25 de setembre.

Us farem arribar la resta de detalls per e-mail a les persones inscrites.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat