Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Fiscal i Financer

Comunicat de l'ATC

19/12/2018
A continuació us facilitem el comunicat enviat per l'Agència Tributària de Catalunya.
Comunicat de l'ATC

Us comuniquem que, arran de la publicació del Reial decret llei 21/2018, de 14 de desembre, de mesures urgents en matèria d’habitatge i lloguer (BOE 304, de 18 de desembre), que modifica el Text refós de la Llei de l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, avui, 19 de desembre del 2018, entra en vigor l’exempció que afecta els contractes d’arrendament d’habitatge per a ús estable i permanent a què fa referència l’article 2 de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU).

En conseqüència, els contractes d’arrendament d’habitatge als quals fa referència l’article 2 de la LAU, subscrits a partir del 19 de desembre del 2018, es troben exempts de gravamen.

Us informem, així mateix, que aquesta exempció estarà inclosa en el programa d’ajuda del 2019. De moment, però, per a autoliquidacions de contractes d’arrendament signats entre el 19 i el 31 de desembre del 2018, cal utilitzar el codi d’exempció 250.

Contactes