Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Proposició de Llei Orgànica de reforma de la Llei Orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera

15/10/2018
Aquesta proposició es troba en tràmit al Congrés dels Diputats i ha estat presa en consideració. Preveu la seva entrada en vigor l’endemà de la seva publicació al BOE.

Pretén establir una nova redacció de l'apartat 6 de l'article 15, que tornaria a la redacció que tenia inicialment l’article en la Llei General d'Estabilitat Pressupostària de 2007

En mèrits d’aquesta previsió l’article preveu que l'acord del Consell de Ministres en el qual es continguin els objectius d'estabilitat pressupostària i de deute públic es remetrà a les Corts Generals, acompanyat de les recomanacions i de l'informe a què es refereixen els apartats 4 i 5 d'aquest article. En forma successiva i després del corresponent debat en Ple, el Congrés dels Diputats i el Senat es pronunciaran aprovant o rebutjant els objectius proposats pel Govern. Si aprovats els objectius d'estabilitat pressupostària i de deute públic pel Congrés, els mateixos fossin rebutjats pel Senat, aquests objectius s'han de sotmetre a una nova votació en el Ple del Congrés, aprovant-se si aquest els ratifica per majoria simple. Si és rebutjat, el Govern, en el termini màxim d'un mes, remetrà un nou acord que es sotmetrà al mateix procediment.

[INICIATIVES LEGISLATIVES. CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302