Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)

CONVOCATÒRIA: El Grup de la Advocacia Jove (GAJ) de l’ICAB analitza la ‘Sentència GLOVO’

06/11/2018
La ponència comptarà amb els advocats que van defensar amb èxit els interessos de l’empresa a la Sentència del Jutjat Social 39 de Madrid, més coneguda com ‘Sentència Glovo’. L’acte tindrà lloc el 8 de novembre al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, a les 19:30h.
CONVOCATÒRIA: El Grup de la Advocacia Jove (GAJ) de l’ICAB analitza la ‘Sentència GLOVO’

Barcelona,  6 de novembre de 2018. El Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) debatrà, el proper dijous 8 de novembre, sobre qualificació, ja sigui mercantil o laboral, dels treballadors de les plataformes digitals a través de la ‘Sentència Glovo’, ja que ha suscitat un debat sobre la qualificació jurídica dels treballadors (en aquest cas repartidors) que exerceixen la seva activitat laboral mitjançant plataformes digitals.

L’acte, que es realitzarà al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, començarà a les 19:30 i finalitzarà a les 21:30. Comptarà amb l’advocat Ricardo Oleart com a ponent i amb els advocats partícips de la resolució, que va desestimar la demanda del repartidor al considerar que no estava davant una relació laboral.

CONVOCATÒRIA

Acte

El Grup de la Advocacia Jove (GAJ) de l’ICAB analitza la ‘Sentència GLOVO’

Dia i hora

Dijous, 8 de novembre de 2018, a les 19:30h

Lloc

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. (Mallorca 283).

Aula 75.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat