Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Estrenem Sala de Reunions als Jutjats del Social a la Ciutat de la Justícia!

14/12/2018
Des del dilluns 17 de desembre de 2018, els advocats/des laboralistes de l’ICAB disposen d’una nova Sala de Reunions als Jutjats Socials de la Ciutat de la Justícia (edifici S, 2a planta). 
Estrenem Sala de Reunions als Jutjats del Social a la Ciutat de la Justícia!

Amb la posada en marxa d’aquest nou espai, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona dóna resposta a la una petició llargament reivindicada pels col·legiats/des especialistes en Dret Laboral.

Es tracta d’un equipament ampli, pensat perquè els advocats i advocades del Social puguin trobar-se amb els seus clients i negociar-hi abans o després dels judicis.

Aquesta recentment estrenada sala incorpora algunes millores de gran utilitat per a la feina diària, com la connexió wifi, dos ordinadors, dues taules de reunions per a quatre persones, telèfon amb línia directa amb l’ordenança de la Sala de Togues i opció d’impressora.  Així mateix, disposa d’un directori gràfic amb el detall de totes les dependències del Col·legi a la Ciutat de la Justícia.

La inauguració d’aquest nou espai del Social ha tingut lloc el 17 de desembre, a les 9.30h, amb la presència de la degana, Mª Eugènia Gay, i la diputada de la Junta de Govern Emma Gumbert.  

Aquesta millora –que se suma a la remodelació del Servei d’Atenció Col·legial i al canvi d’ubicació de la seu de la CRAJ-  s’emmarca dins del compromís de la Junta de Govern de l’ICAB d’oferir una millor atenció i el millor servei a l’advocacia barcelonina.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat