Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

La Unió Europea aprova de nou el projecte de mobilitat del Programa Erasmus + presentat per l'ICAB conjuntament amb la UAB, la UOC i la UB

09/10/2018
La UE ha aprovat el projecte de mobilitat del Programa Erasmus + presentat pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) en consorci amb la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Barcelona.
La Unió Europea aprova de nou el projecte de mobilitat del Programa Erasmus + presentat per l'ICAB conjuntament amb la UAB, la UOC i la UB

Així, l'adjudicació ha estat de 30 mobilitats (28 a la Unió Europea i 2 al Marroc) per al període comprès entre juny 2018-maig 2019, amb què es pretén oferir als futurs advocats, estudiants del Màster d'Accés a l'Advocacia, la possibilitat de realitzar pràctiques a l'estranger durant dos o tres mesos, que seran posteriorment reconegudes com a part del mòdul de pràctiques externes del Màster.

Amb aquesta iniciativa es pretén donar resposta a les necessitats de l’advocacia, donant les eines que facilitarà l'accés dels futurs advocats/des a l'exercici professional.

Contactes