Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions

Nova edició del Curs de Tècnica Probatòria. Apunta’t ja!

04/03/2019
La Secció de Dret Processal de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), en col•laboració amb l’Associació de probàtica i Dret Probatori (ADPD) té obertes les inscripcions per a la 3a edició del Curs de Tècnica Probatòria. El curs tindrà lloc a l’Aula 64 de la seu col·legial (Mallorca, 283) del 4 de març al 8 de maig de 2019.
Nova edició del Curs de Tècnica Probatòria. Apunta’t ja!

El curs està pensat per aquells professionals de l’advocacia que busquin l’especialització tècnica en la pràctica de l’activitat probatòria. Els inscrits s’especialitzaran amb classes impartides per advocats, catedràtics i professors d’universitats, magistrats, detectius i especialistes en tècniques de comunicació.

La proposta formativa es dividirà en tres grans blocs temàtics: l’art de provar de l’advocat, tècnica probatòria aplicada als mitjans de prova i l’art de convèncer al jutge: la probàtica.

Dins els blocs es poden trobar aspectes formatius com què s’ha de provar (els problemes de la fixació de fets en la demanda i contestació, en l’audiència prèvia i en la pràctica de la prova), la nova configuració de la prova del dret estranger, qui ha de provar: la càrrega de la prova i la seva dinàmica, quines són les regles que regeixen l’activitat probatòria, com preparar eficaçment la proposició i pràctica de la prova en el judici ordinari i el verbal, criteris i facultats del jutge, els indicis i les presumpcions com a mecanisme de convenciment del jutge, límits de l’activitat probatòria, tècnica probatòria en la prova electrònica, en la prova pericial i en els interrogatoris de les parts i testimonis, l’escenografia processal, la prova de la simulació contractual, regles fonamentals de la probàtica, la prova de la responsabilitat dels administradors socials, tècnica probatòria en la prova documental, la prova de la solvència econòmica, la prova de la mala praxis professional, la investigació dels fets en supòsits i complexes, entre d’altres.

La primera sessió, el 4 de març, anirà a càrrec de l’advocat i diputat de la Junta de Govern de l’ICAB Frederic Munné i abordarà els problemes de la fixació de fets en la demanda i contestació, en l’audiència prèvia i en la pràctica de la prova. La nova configuració de la prova del dret estranger.

Per a més informació i inscripcions, feu clic aquí.

Contactes