Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Reial Decret Llei 2/2019, de 25 de gener, pel qual s'adopten mesures urgents per pal·liar els danys causats per temporals i altres situacions catastròfiques (BOE de 26 de gener de 2019)

25/02/2019
Entrada en vigor: 26/01/2019.

Aquest Reial decret llei té per objecte l'adopció de mesures complementàries a les previstes en l'acord del Consell de Ministres de 7 de setembre de 2018 pel qual es declaraven zones afectades greument per una emergència de protecció civil, entre d'altres a la província de Tarragona, com a conseqüència de les pluges torrencials i desbordaments de torrents esdevinguts en el mes d'octubre de 2018.

Regula les ajudes destinades a pal·liar danys personals, danys materials en habitatge i estris, i en establiments industrials, mercantils, agraris, marítim-pesquers, turístics i d'altres serveis, i per prestacions personals o de béns de persones físiques o jurídiques. També regula determinats beneficis fiscals (sobre l’IBI i l’IAE), mesures laborals i de Seguretat Social, reduccions fiscals especials per a les activitats agràries, i altres.

Es faculten actuacions de restauració forestal i medi ambient, en el domini públic hidràulic i en el marítim-terrestre.

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DE LES CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302