Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

ÚLTIMES PLACES! Apunta’t al Curs intensiu de Management per a Advocats i Advocades 2019

20/02/2019
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a la nova edició del Curs intensiu de Management per a Advocats i Advocades, que tindrà lloc a l’aula 42 de la seu col·legial (Mallorca, 283) del 28 de febrer al 4 de juliol de 2019.
ÚLTIMES PLACES! Apunta’t al Curs intensiu de Management per a Advocats i Advocades 2019

La professió de l’advocacia està canviant a un ritme vertiginós a causa de la irrupció de les tecnologies i les noves necessitats del mercat. Amb aquest curs, els advocats/des i socis/sòcies que exerceixin en despatxos i vulguin aprendre a gestionar la seva activitat de forma eficient en un entorn cada vegada més incert i competitiu, podran fer-ho de manera intensiva.

El Curs intensiu de Management s’estructurarà en set mòduls temàtics per abordar les diferents àrees de gestió a un despatx d’advocats/des: per què es necessita una estratègia com a avantatge competitiu; per a què serveix un pla de màrqueting i com impacta en la generació de clients; com i què s’ha de comunicar; com liderar un projecte des del talent; quins indicadors s’han d’utilitzar i mesurar per establir processos de millora; què necessiteu per ser més eficients i per què apostar per la innovació i la tecnologia.

Els continguts dels mòduls es complementaran amb tres classes magistrals impartides per ponents referents en els seus àmbits, com la conferenciant i trainer Silvia Bueso, el general counsel de Pepsico a Espanya, John Rigau; el director de RRHH a ONTIER, Pablo Gutiérrez-Jodra; o el CEO de “Elabogado.com”, Martí Manent.

Més informació i inscripcions.

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat