Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

OFICINA JUDICIAL. Desplegament al partit judicial de Cerdanyola del Vallès

03/10/2018
En data 1 d’octubre va entrar en funcionament l'Oficina Judicial a Cerdanyola del Vallès. Amb aquesta actuació ha finalitzat la intervenció de l’Equip d’Actuació Prèvia (EAP) del partit judicial. Tot i així, l’equip es mantindrà uns mesos per donar suport al Servei Comú Processal d’Execució de Cerdanyola del Vallès.
OFICINA JUDICIAL. Desplegament al partit judicial de Cerdanyola del Vallès

L’actuació de l’EAP ha suposat la tramitació d’un total de 4.702 execucions civils dineràries i de 5.283 escrits. Entre d’altres actuacions, també s’han efectuat 2.346 embargaments i 1.754 ordres de transferència i/o manaments de devolució per un import total de 1.044.636,36 €. En podeu veure les dades detallades a l’informe adjunt.

Podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial de Cerdanyola del Vallès a la intranet de l’Administració de justícia (http://administraciojusticia.intranet.gencat.cat/oficina/index.html), i al web de l’Administració de justícia (http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitzacio_aj/oficina_judicial/), i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Contactes