Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Obertes les inscripcions per al Curs de Dret Internacional dels Negocis (2019)

13/03/2019
La Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a la nova edició del Curs de Dret Internacional dels Negocis, que s’impartirà del 30 d’abril al 20 de juny de 2019 a l’Aula 61 de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283).
Obertes les inscripcions per al Curs de Dret Internacional dels Negocis (2019)

Tot un seguit de professionals del món de l’advocacia seran els responsables d’impartir les classes, pensades per als advocats i les advocades que busquin donar un pas més en l’àmbit internacional i vulguin especialitzar-se en la temàtica dels negocis.

El Curs de Dret Internacional de Negocis tractarà aspectes com la compravenda internacional de mercaderies en el Conveni de Viena de 1980, els contractes de transport i aspectes de logística, els contractes d’agència i de distribució, la transferència de tecnologia i propietat industrial, el contracte de franquícia, les garanties i responsabilitat per productes defectuosos, els contractes de Joint-venture, la compravenda d’empreses, d’accions i/o actius i de capital-risc; el Dret Societari i la problemàtica notarial i registral, una introducció a la fiscalitat de les inversions internacionals, el Dret de la competència i els acords verticals i horitzontals, els mitjans de pagament i garanties a primera demanda en les operacions internacionals, els reglaments Roma I i II sobre la llei aplicable a les obligacions contractuals i extracontractuals, la competència, reconeixement i execució de sentències, les insolvències internacionals i l’arbitratge internacional i la mediació.

El curs s’impartirà els dimarts i els dijous de 13.30 a 15.30 hores.

Més informació i inscripcions.

Contactes