Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

La nova edició de la revista ‘Món jurídic’ ja disponible al web de l’ICAB en format PDF

04/10/2018
El número 318 de la revista col·legial ‘Món Jurídic’ ja està disponible en format PDF al web.
La nova edició de la revista ‘Món jurídic’ ja disponible al web de l’ICAB en format PDF

El número 318 de la revista col•legial ‘Món Jurídic’ ja està disponible en format PDF al web. La publicació, que porta per títol ‘1 any de mandat’, explica els fets més destacats de diversos concursos i congressos, molts dels quals han celebrat la seva primera edició, com el primer Concurs triangular de simulació de judicis, el primer Congrés del Dret Laboral i la primera Jornada de Dret Tributari.

La revista també dedica un espai a tractar l’èxit de participació al Congrés de l’Advocacia de Barcelona.

La nova entrega de ‘Món Jurídic’ inclou diversos articles d’actualitat, com ara el de la situació d’Uber a Barcelona, el de la Directiva de la UE sobre secrets empresarials o el de la mediació en la jurisdicció contenciosa-administrativa.

Al nou exemplar de la publicació també es poden llegir les entrevistes realitzades a Juli de Miquel Berenguer, president del Tribunal Arbitral de Barcelona, i Justo Molinero, empresari de la comunicació.

Món Jurídic és una publicació editada per l’ICAB amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.
Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure,autor, títol de l’article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat