Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El 29 de març, Matí Digital per debatre sobre la relació menors-xarxes socials

06/03/2019
La Comissió de Transformació Digital i la Secció de la Infància i de l’Adolescència de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza la jornada ‘Matí Digital: Menors i xarxes socials’, que tindrà lloc el pròxim 29 de març de 2019 a l'Aula 64 de la seu col·legial (Mallorca, 283).
El 29 de març, Matí Digital per debatre sobre la relació menors-xarxes socials

La formació oferirà la visió de tota una sèrie d’experts en aspectes relacionats amb menors i Social Media, com ara les diferents formes delictives amb víctimes menors a través de xarxes socials, la prova dels delictes cibernètics, el Dret a la intimitat i a la imatge dels menors en les xarxes socials, la interacció de les TIC en el desenvolupament emocional dels menors, i la detecció d’addiccions en entorns digitals i la gestió del conflicte.

Més informació i inscripcions.

Contactes